ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Drumul Săcele – Valea Doftanei, la etapa de avizare. Consiliul Județean pregătește încă un proiect pentru CNI

Publicat: miercuri, 11 August 2021 , ora 23.55
Sursa foto: Facebook / Consiliul Judetean Brasov
Sursa foto: Facebook / Consiliul Judetean Brasov

Reabilitarea și modernizarea Drumului Județean 102 I Valea Doftanei – Brădet a ajuns în etapa de avizare.

Cel puțin așa a precizat președintele Consiliului Județean Brașov, Adrian Veștea, care a avut o întâlnire la Compania Națională de Investiții:

“S-a predat studiul de fezabilitate. În prezent sunt în etapa de avizare. S-au parcurs toate etapele din punct de vedere al obținerii avizelor necesare ca acest proiect să poată fi implementat, urmând ca, în perioada următoare, să se facă o procedură de achiziție pentru proiectare și execuție”, a spus Adrian Veștea.

Proiectul a fost inițiat de Consiliul Județean Brașov, în parteneriat cu Consiliul Județean Prahova și predat la CNI în aprilie 2020. Avizele trebuie date de la Administrația Națională Apele Române, Agenția de Mediu și Garda Forestieră.


Pe lângă acest proiect, administrația județeană a adus în atenția specialiștilor CNI un alt proiect.

“Avem, de asemenea, un alt proiect la care lucrăm și dorim să obținem finanțare din partea CNI - este vorba despre eficiența energetică a Spitalului de Neurologie și Psihiatrie din Brașov. În prezent, suntem în stadiul în care revizuim studiul de fezabilitate urmând să obținem această finanțare și pentru acest obiectiv”, a adăugat Adrian Veștea.


Șeful administrației județene a mai dat detalii și despre proiectul Sălii Polivalente, un alt proiect preluat de CNI, dar de la Primăria municipiului Brașov. Potrivit acestuia, pe 2 septembrie este data-limită pentru depunerea ofertelor privind execuția lucrărilor.



Adina Chirvasă