ACUM:
10.03
Weekend împreună
Urmează:
11.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

O persoană decedată în urma exploziei de miercuri seara, de la Uzina Tohan (VIDEO)

Publicat: miercuri, 11 August 2021 , ora 21.18
Sursa foto: Facebook / Marius Cornea
Sursa foto: Facebook / Marius Cornea

UPDATE:

O persoană și-a pierdut viața în urma exploziei care a avut loc în această seară, în jurul orelor 20:50, la un depozit privat de artificii de pe platforma Uzinei Tohan S.A., potrivit prefectului județului Brașov, Cătălin Văsii.

”La momentul producerii deflagrației în depozit se aflau trei persoane. Din nefericire, una dintre acestea a decedat. O altă persoană, intoxicată cu fum, se află acum în ambulanță, urmând a fi transportată la spital, iar cea de-a treia persoană a plecat din această zonă, cel mai probabil din cauză că s-a speriat”, a declarat Mihai Cătălin Văsii, care se află la fața locului, împreună cu echipele de intervenție ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov.

Mai multe informații, aici: Bărbatul decedat la Zărnești era în afara programului de lucru

.........................

Știrea inițială:

Explozie, miercuri seara, la o uzină din Zărnești.


În jurul orei 20:50 ISU Brașov a fost anunțat despre producerea unei explozii la Uzina Tehnic Tohan. ISU Brașov a alocat 4 autospeciale cu apă și spumă, 1 autocisternă a 10000l, 2 echipaje de prim ajutor, 1 echipaj de cercetare chimică CBRN, 1 echipaj pirotehnic. Din primele informații este posibil sa fie o victimă. De asemenea, sunt 2 persoane intoxicate cu fum. Au fost alertare și serviciile voluntare pentru situații de urgență Râșnov, Bran, Cristian și Vulcan” au precizat reprezentanții ISU Brașov.

Sursa video 1: Facebook / Marius Cornea


Informații în curs de actualizare



Browserul Dvs. nu poate reda acest clip.

Sursa video: ISU Brașov
Radio România Brașov FM