ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Accident cu 3 victime, pe Centura Brașovului. O persoană încarcerată

Publicat: miercuri, 11 August 2021 , ora 16.05
Sursa foto: arhivă / ISU Brașov
Sursa foto: arhivă / ISU Brașov

UPDATE:

"Două victime cu traumatisme, conștiente, neîncarcerate, vor fi transportate la Spitalul Județean Brașov de către echipajele de prim ajutor. O victimă politraumarizată conștientă, încarcerată,  va fi transportată la Spitalul Județean de către echipajul de terapie intensivă", potrivit ISU Brașov.

..........

3 persoane au fost rănite într-un accident rutier ce a avut loc în această după amiază, pe Centura Brașovului, în zona giratoriului Zizin.

ISU Brașov intervine cu o autospecială cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare, trei autospeciale de prim-ajutor SMURD și autospecială de terapie intensivă SMURD la un accident rutier produs între un autoturism și o utilitară, pe Centura Brașov, în zona giratoriu Zizin. În urma producerii accidentului rutier au rezultat 3 victime conștiente. 1 victimă este încarcerată”, au transmis reprezentanții ISU Brașov.

Radio România Brașov FM