ACUM:
19.03
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale
Urmează:
20.00
Radiojurnal
Apoi:
20.10
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Circulație oprită pe sectorul str. Zizinului și Ocolitoarea Municipiului Brașov, pentru un concurs automobilistic

Publicat: vineri, 6 August 2021 , ora 13.41
Sursa foto: arhivă / Radio România Actualități
Sursa foto: arhivă / Radio România Actualități

În 8 și 29 august, 26 septembrie (sau 3 octombrie), între orele 9.00-18.00, va fi oprită circulația pe sectorul cuprins între str. Zizinului și Ocolitoarea Municipiului Brașov.


Comisia de circulație a avizat solcitarea Auto Blic pentru desfășurarea mai multor etape din concursul automobilistic de viteză în paralel, pe str. Timișul Sec.


De asemenea, Comisia a mai avizat o solicitare pentru Concurs de viteză pe circuit și educație pentru un comportament civilizat în trafic. Competiția se va desfășura pe parcursul mai multor etape în zona fostului Stadion Municipal (zona cuprinsă între Str. Mică, Str. Islaz și cap de linie R.A.T. Bartolomeu). Și în acest caz, vor fi segmente de drum cu circulație oprită, cu deviere a traficului, dar în zilele de 19 septembrie, 31 octombrie, 21 noiembrie și 12 decembrie 2021. În același interval – 9.00 – 18.00.

Adina Chirvasă