ACUM:
18.05
Sens unic (continuare)
Urmează:
19.00
Buletin de știri
Apoi:
19.03
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Trupa Vama va concerta, sâmbătă, în Cetatea Rupea

Publicat: miercuri, 4 August 2021 , ora 10.43
Sursa foto: Radio România Brașov FM
Sursa foto: Radio România Brașov FM

Cetatea Rupea va fi, sâmbătă (7 august), gazda unui concert al trupei Vama.


Spectacolul va începe la ora 21.00, însă fanii trupei sunt invitați, începând cu ora 16:00, să participe și la activitățile programate în cetate.


Cei care vor ajunge în zonă vor putea să petreacă timpul până la concert într-o atmosferă de vacanță, cu mâncare gustoasă, lectură în aer liber, târguri și expoziții diverse. De asemenea, vor putea dialoga cu membrii trupei dacă vor să înceapă o carieră în muzică, promit organizatorii.


Pot particpa atât persoane vaccinate împotriva Covid-19, cât și fanii care pot prezenta un buletin de testare rapidă efectuat în ziua evenimentului sau un test RT-PCR cu rezultat negativ în ultimele 72 de ore. Toți participanții trebuie să aibă la ei certificatele de vaccinare / testare printate.


În 31 iulie, formația și-a început turneul „Vama Neconvenținal”, în 10 orașe din România. Și-a programat concertele în locuri mai puțin obișnuite (cetăți, muzee, parcuri), pentru a crea un spațiu care să găzduiască și diverse activități recreative, cu implicarea comunităților locale. Astfel, primele reprezentații din acest turneu au fost susținute la Castelul Corvinilor din Hunedoara și în Cetatea Oradea, iar după Rupea sunt programate evenimente similare la centrul cultural Faber Community din Timișoara și în Parcul Muzeului Etnografic Cluj-Napoca.


Interviu cu Tudor Chirilă, despre concert, aici: Neconvențional cu Tudor Chirilă

Camelia Vlad