ACUM:
16.03
Sens unic (continuare)
Urmează:
17.00
Radiojurnal
Apoi:
17.00
Sens unic (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Mii de persoane au alergat pentru pacienții îngrijiți de HOSPICE Casa Speranței

Publicat: vineri, 30 Iulie 2021 , ora 14.47
Sursa foto: Facebook / HOSPICE Casa Sperantei
Sursa foto: Facebook / HOSPICE Casa Sperantei

Peste 3500 de persoane din țară, dar și din alte 20 de țări au alergat pentru pacienții îngrijiți de HOSPICE Casa Speranței.

Crosul, organizat la sfârșitul săptămânii trecute, s-a desfășurat virtual, adică oamenii au putut alerga pe traseul oriunde, și-au monitorizat singuri cursa, cu ajutorul aplicațiilor de alergare și au postat pe rețelele de socializare dovada kilometrilor parcurși.

Pentru fiecare kilometru înregistrat, sponsorii evenimentului au donat câte 10 lei în beneficiul pacienților.

„A 13-a ediție a crosului «Aleargă tu pentru ei» a fost de poveste. A fost povestea celor peste 3.500 de alergători care s-au implicat în cursele noastre și este povestea unei comunități care crește, care devine cu fiecare ediție mai mare și mai inimioasă și care ne uimește prin empatia de care dă dovadă. Am adunat împreună fonduri pentru mai bine de 1.000 de ședințe de îngrijire la domiciliul pacienților copii, lucru pentru care suntem extrem de recunoscători”, a spus Alina Burlă, coordonator al corsului.

La linia de finish s-au strâns astfel peste 25.100 de kilometri transformați de sponsori în peste 50.000 de euro.

De asemenea, din donațiile alergătorilor și din strângerile de fonduri individuale realizate pe platforma GalantOM s-au strâns peste 80.000 de lei.

Adina Chirvasă