ACUM:
9.03
Bună dimineața Transilvania (continuare)
Urmează:
10.00
De 10 ori România
Apoi:
11.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Cadouri pentru tigri și jocuri pentru cei mici, la Zoo Brașov, de Ziua Internațională a Tigrului (AUDIO)

Publicat: joi, 29 Iulie 2021 , ora 15.16
Sursa foto: Radio România Brașov FM
Sursa foto: Radio România Brașov FM
Turiștii au fost plăcut impresionați de ceea ce au găsit la Zoo Brașov
Jocuri, cadouri făcute de ei pentru tigri, activități educaționale, desene pe asfalt și multe alte surprize. De asta au avut parte copiii care au ajuns, astăzi, la Grădina Zoologică din Brașov, acolo unde a fost sărbătorită Ziua Internațională a Tigrului.


Parinți și copii veniți din toate zonele României, dar și de peste hotare, au fost plăcut impresionați de ceea ce au găsit la Zoo Brașov (audio atașat).

Inspectorul educațional Mihai Milea le-a povestit micuților tot ce trebuie să știe despre tigri.

“Copilașii au fost foarte încântați, au participat activ la confecționarea cadourilor. Am urmărit împreună activitatea și reacțiile tigrișorilor. Foarte încântați au fost copilașii”, a spus Mihai Milea.


Despre comportamentul tigrilor ne-a vorbit Roger Rois, șef serviciu Zoo Brașov:


“Aș dori să subliniez că tigrii, la fel ca și celelalte feline mari sunt niște animale leneșe care dorm cam 16 ore pe zi, așa că vizitatorii nu ar trebui să fie surprinși văzându-i tolăniți la umbră aproape toată ziua”.


La Grădina Zoologică Brașov sunt 6 tigri, cinci siberieni și unul alb, bengalez.


Ziua Internațională a Tigrului este marcată anual pentru a se trage un semnal de alarmă că aceste feline sunt pe cale de dispariție.

Radio România Brașov FM