ACUM:
9.03
Bună dimineața Transilvania (continuare)
Urmează:
10.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Consilierul local Marius Potea cere rezilierea contractului avocatului care reprezintă municipalitatea în procesele cu firma care administrează parcările (AUDIO)

Publicat: miercuri, 21 Iulie 2021 , ora 9.28
Sursa foto: Radio România Brașov FM
Sursa foto: Radio România Brașov FM
Consilierul local Marius Potea a cerut rezilierea contractului avocatului - din „lipsă de performanță”.

Consilierul local Marius Potea a cerut rezilierea contractului avocatului care reprezintă municipalitatea în procesele cu firma care administreză parcările publice. Din „lipsă de performanță”.

Mai mult, potrivit acestuia, în vreme ce municipalitatea a plătit câteva zeci de mii de euro cu avocatul, firma cu care Primăria se judecă are cheltuieli de judecată de doar câteva sute de euro (audio atașat).



Tot Potea a mai amintit că în „dosarul Cetățuia”, firma de avocatură care a câștigat la instanțele inferioare, a facturat către Primăria Brașov, pentru 5 ani, 10.000 de lei. În prezent, „dosarul Cetățuia” este la Înalta Curte de Casație și Justiție.


În replica, primarul municipiului Brașov, Allen Coliban, a precizat că avocata va fi prezentă în ședința de plen din 29 iulie.

Discuțiile acestea consider că ar trebui să fie în prezența dumneaei. Orice apreciere cu privire la rezultate, calitatea muncii depuse, perspectivele de a câștiga sau nu, multiplele spețe care sunt la ora actuală deschise, sper să aveți tăria să le faceți și de față cu dumneaei. Legat de performanța contractelor, din câte știu, multe dintre ele sunt în primă instanță și suntem în recurs”, a spus primarul Allen Coliban.

Reamintim că Primăria și firma care gestionează parcările au deschis fiecare mai multe acțiuni una împotriva celeilalte. Asta după ce municipalitateaa a reziliat, în mai, contractul cu firma, după ce aceasta din urmă nu și-ar fi respectat toate obligațiile.

Adina Chirvasă