ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Șeful de la Protecția Consumatorului Brașov, detașat la Timișoara

Publicat: marți, 13 Iulie 2021 , ora 11.54
Sursa foto: Facebook / Sorin Claudiu Susanu
Sursa foto: Facebook / Sorin Claudiu Susanu

Șeful comisariatului Regional pentru Protecția Consumatorului – Regiunea Centru, Sorin Susanu, a fost detașat temporar la oficiul din județul Timiș.


Rolul său principal, în acord cu noua abordare a conducerii Autorității Naționate pentru Protecția Consumatorului, va fi continuarea amplei campanii de consiliere și mediere a agenților economici pentru servicii și produse de calitate în zonă.

„Voi avea o atenție sporită în ceea ce înseamnă modul în care își desfășoară activitatea personalul din cadrul instituției noastre din zona aceasta, pentru a putea elimina orice sincope în vederea unui act de calitate, pentru ca fiecare consumator să primească produse și servicii de calitate”, a spus Sorin Susanu.

Sorin Susanu a adăugat că toate acțiunile de informare și consiliere vor fi suplimentate și de măsuri ferme dacă vor fi constatate abateri care pun în pericol viata și sănătatea consumatorilor.


La Brașov, activitatea continua în aceeași formulă de personal, a adăugat șeful Comisariatului Regional.

Camelia Vlad