ACUM:
6.00
Agenda Zilei
Urmează:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Râșnovul se pregătește pentru „Folk la altar” (AUDIO)

Publicat: luni, 12 Iulie 2021 , ora 14.07
Cu detalii despre eveniment invitați, unul dintre organizatorii festivalului, Radu Vlădescu

Timp de 4 zile, în perioada 28-31 iulie, Râșnovul va fi gazda unui eveniment inedit: Festivalul „Folk la Altar”, organizat de Asociația Mioritics cu sprijinul Consiliului Județean Brașov, la Biserica Evanghelică din localitate.

Printre cei care vor concerta în biserică se numără cunoscuții artiști ai genului Nicu Alifantis, Mircea Vintilă și Ilie Stepan (audio atașat).

Prețul unui bilet este 20 de lei dacă va fi achiziționat online de pe acum sau 25 de lei la intrare, în ziua evenimentului.


Numărul maxim de participanți la fiecare concert nu va depăși 150, cu respectarea măsurilor de prevenire a răspândirii virusului Covid-19.

Amintim că ne putem bucura de multă muzică folk și la Vama Buzăului, în perioada 31 iulie - 1 august, în cadrul festivalului național Vama de la Munte, a doua ediție.

Camelia Vlad