ACUM:
10.00
De 10 ori România
Urmează:
11.00
Buletin de știri
Apoi:
11.03
Pulsul Zilei

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Târg de cicloturism, în weekend, sub Tâmpa

Publicat: joi, 1 Iulie 2021 , ora 17.09
Motive de bucurie pentru toți cei care vor să admire obietivele turistice ale județul nostru, de pe bicicletă. Prima ediție a Târgului de Cicloturism de la Brașov va avea loc la finalul acestei săptâmâni, între 2 și 4 iulie.


Evenimentul își propune să promoveze Zona Metropolitană și județul Brașov.



„Brașovul, cu Țara Bârsei, cu Țara Făgărașului, cu zona Rupea, Țara Ovăzului, toate acestea sunt predestinate pentru cicloturism, iar primăriile au făcut demersuri importante să dezvolte o infrastructură propice și sigură, cu piste de biciclete interconectate, municipalități care au dezvoltat infrastructura cum ar fi Râșnovul, care a amenajat un drum de biciclete la liziera pădurii, între Cristian și Râșnov sau Primăria Codlea, care a dezvoltat un drum de biciclete în jurul Măgurei Codlea”
, a spus președintele Smart City Brașov, Cristian Macedonschi.


Târgul care va avea loc pe Aleea de sub Tâmpa este adresat tuturor celor care sunt pasionați de drumețiile pe bicicletă, de la amatori, până la profesioniști.


Evenimentul va începe vineri, de la ora 12.00 și se va încheia duminică, la ora 18.00.

Radio România Brașov FM