ACUM:
12.10
Pulsul zilei (continuare)
Urmează:
13.00
Buletin de știri
Apoi:
13.03
Pulsul zilei (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Duminică e „Liber la sănătate!”. Ultimul eveniment din cadrul maratonului de vaccinare, la Brașov

Publicat: joi, 1 Iulie 2021 , ora 17.05
Sursa foto: arhivă
Sursa foto: arhivă
Maratonul de vaccinare „Liber la vaccinare, liber la viață!”, organizat de Primăria Brașov se va încheia duminică, 4 iulie, cu evenimentul „Liber la sănătate!”.


Evenimentul din Piața Sfatului va fi organizat în parteneriat cu Direcția de Sănătate Publică Brașov și Crucea Roșie Brașov.

“Am ales de data aceasta Piața Sfatului, pentru că este centrul comunității brașovene, este centrul orașului nostru, și considerăm că reîntoarcerea la normalitate trebuie să înceapă din «punctul 0» al orașului”, a spus purtătorul de cuvânt al Primăriei Brașov, Sorin Toarcea.


Vaccinarea se face, la alegere, cu unul dintre cele două vaccinuri produse de Pfizer și Johnson&Johnson.


Pe durata maratonului vor exista mai multe evenimente. Crucea Roșie va organiza un maraton de resuscitare, cursuri de prim ajutor și va măsura tensiunea și glicemia participanților care vor solicita acest lucru, iar Asociația Pacienților cu Afecțiuni Hepatice va derula activități de informare a publicului privind diferitele tipuri de hepatite, prevenție și tratament.


Sorin Țârcă