ACUM:
23.00
Transilvania by night
Urmează:
0.00
Transilvania by night
Apoi:
6.00
Agenda Zilei

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Peste 250 de persoane vaccinate la Biserica Neagră

Publicat: marți, 22 Iunie 2021 , ora 11.12
Sursa foto: Radio România Brașov FM
Sursa foto: Radio România Brașov FM

Peste 250 de persoane s-au vaccinat ieri împotriva Covid-19, ascultând muzică sacră la orga din Biserica Neagră, în cadrul Maratonului de vaccinare „Liber în biserici”, a noua ediție din campania „Liber la vaccinare, liber la viață!”, inițiată de Primăria Brașov în colaborare cu DSP Brașov.


Evenimentul, notat ca o premieră în România, a început cu o rugăciune rostită de preotul Bisericii Negre, Christian Plajer.

Următorul maraton de vaccinare fără programare va avea loc în Piața Sfatului, spre finalul acestei luni, sub sloganul „Liber în Brașov”. Acțiunea cu numărul 10 la care sunt așteptați nu doar brașoveni, ci și turiști, va încheia campania „Liber la vaccinare, liber la viață!”.


Potrivit datelor centralizate de DSP Brașov, în județul nostru s-au vaccinat, până în prezent, aproape 300.000 de persoane, dintre care circa 150.000 au imunizare completă în urma rapelului sau pentru că au ales să se vaccineze cu serul Johnson&Johnson, care se administrează într-o singură doză.

Camelia Vlad