ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

O femeie de 77 de ani a fost dată dispărută

Publicat: joi, 17 Iunie 2021 , ora 11.49
Sursa foto: IJP Brasov
Sursa foto: IJP Brasov

UPDATE ora 17.00:

Femeia, în vârstă de 73 ani, a cărei dispariție a fost sesizată la nivelul Secției 1 Poliție Rurală Feldioara astăzi, 17.06.2021, în jurul orei 08.00, a fost depistată în proximitatea localității Budila din județul Brașov.

În activitățile de căutare au fost angrenați polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Feldioara, Poliția Municipiului Brașov - Biroul de Investigații Criminale, reprezentanți ai Inspectoratului Județean de Jandarmi Brașov, Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov, Salvamont și voluntari.

.................  

O femeie de 77 de ani a plecat de la domiciliul fiicei sale, din localitatea Budila și nu a mai revenit până în prezent.

Fiica femeii a anunțat dispariția mamei sale și a apelat la polițiști pentru găsirea acesteia.

“Semnalmente: înălțime aproximativ 1,55 m, greutate circa 55 kg, constituție astenică, ochi căprui, părul alb. La momentul plecării aceasta era îmbrăcată cu un capot de culoare albă, peste care poartă o vestă, tip polar, de culoare gri, iar pe cap purta un batic. Femeia nu are asupra sa cartea de identitate și nici telefonul mobil”, a precizat purtătorul de cuvânt al Poliției Brașov, agent principal Nadia Olaru.


Persoanele care pot da informații legate de femeia dispărută sunt rugate să se adreseze celui mai apropiat post de poliție sau să sune la numărul de urgență 112. 

Sorin Țârcă