ACUM:
12.10
Weekend împreună (continuare)
Urmează:
13.00
Buletin de știri
Apoi:
13.03
Top 30 Brașov FM

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Brașovul se străduiește să revină la viața de dinainte de pandemie. Revin târgurile, la poalele Tâmpei

Publicat: miercuri, 16 Iunie 2021 , ora 17.29
Sursa foto: arhiva Radio România Brașov FM
Sursa foto: arhiva Radio România Brașov FM

Brașovul se străduiește să revină la viața de dinainte de pandemie. Astfel, în următoarele două weekend-uri revin și târgurile la poalele Tâmpei.


De Rusalii, brașovenii și turiștii sunt așteptați timp de 4 zile la Lacul din cartierul Noua cu muzică, mâncare și produse tradiționale in cadrul evenimentului “Bucurie cu gust, de Rusalii”.


Va fi un mic parc de distracții, artizani, producători locali și nu numai. Va fi o terasă cu produse la grătar, tot așa, artizanale”, a spus Alina Samoilă, organizator.


Și în weekend-ul 25 – 27 iunie,brasovenii vor avea parte de un eveniment asemnator. De această data, în inima Brașovului, pe Aleea Parcului Nicolae Titulescu. “Bucuria vine din lucuri simple” este târgul care va reuni mai mulți artizani talentați.


Vor fi 20 de pavilioane cu artiști brașoveni și nu numai, cu îmbrăcăminte, bijuterii, decorațiuni cadouri pentru copii si jucării” a adăugat Alina Samoilă.


Organizatorul a specificat și faptul că își dorește să aducă la Brașov târguri pentru toate gusturile și toate buzunarele.


Bianca Bucă