ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

S-a dat răpit, dar a fost găsit într-un bar

Publicat: miercuri, 16 Iunie 2021 , ora 13.21
Sursa foto: RADOR
Sursa foto: RADOR

Un bărbat din Cincu s-a ales cu o amendă în valoare de 2.000 de lei, după ce a alertat autoritățile că ar fi fost răpit.


Ieri, în jurul orei 12.00, polițiști din Voila au fost sesizați, prin apelul unic de urgență 112, de către o persoană de sex masculin, cu privire la faptul că ar fi lipsită de libertate într-un imobil din localitatea Cincu, județul Brașov.


Imediat au fost demarate procedurile legale în astfel de cazuri.


În scurt timp, polițiștii au identificat apelantul, un bărbat în vârstă de 37 ani, pe care l-au depistat într-un bar nu departe de casă. În urma cercetărilor efectuate în cauză s-a stabilit faptul că bărbatul, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, a apelat 112, alertând fals forțele de ordine cu privire la faptul că ar fi sechestrat.


Autoritățile amintesc cetățenilor că Sistemul Național Unic pentru Situații de Urgență 112 este destinat doar urgențelor reale.

Camelia Vlad