ACUM:
12.10
Weekend împreună (continuare)
Urmează:
13.00
Buletin de știri
Apoi:
13.03
Top 30 Brașov FM

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Zeci de participanți din toată țara vin la Masterclass Entertainment Debut de la Brașov

Publicat: vineri, 11 Iunie 2021 , ora 10.34

Pentru al 11 - lea an consecutiv, Școala de Arte organizează Masterclass Entertainment Debut, evenimentul muzical în cadrul căruia participanții se întrec doar cu ei înșiși.


Aceștia îsi prezintă actul artistic în fața unor mentori cunoscuți din lumea spectacolului care le oferă sfaturi și îndrumări.


În acest an, dorul de scenă și-a făcut simțită prezența astfel că peste 50 de tineri artiști s-au înscris la Masterclass.


Avem participare numeroasă. Am întocmit deja programul și am observat că avem participare din Râmnicu Vâlcea, Târgoviște, Prahova, deci oamenii sunt dornici să se întoarcă pe scenă și să se întâlnească cu un astfel de eveniment care îi ajută foarte mult în aparițiile ulterioare, să își îndrepte, dacă este cazul, anumite greșeli sau să observe - în jur, și din atelierele media și de muzică pe care le organizăm - să învețe mai mult și să își dezvolte viitoarele apariții”, a spus Daniela Grovu, unul dintre profesorii coordonatori ai proiectului.



Una dintre cele mai apreciate profesoare de canto și muziciene din România vine la Brașov, la începutul săptămânii viitoare, să le dezvăluie secrete muzicale tinerilor artiști aflați la început de drum. Este vorba despre Crina Mardare, mentor în cadrul Masterclass Entertainment Debut.


Mentori vor mai fi și compozitorul Mihai Alexandru și actrița Afrodita Androne, a mai precizat Daniela Grovu.


Participarea interpreților în cadrul masterclassului este gratuită. Luni, 14 iunie este prima zi a evenimentului, zi în care artiștii mici și mari își prezintă momentele artistice și au discuții directe cu mentorii, totul începând cu ora 10.00.


În cea de-a doua zi de masterclass, marți, 15 iunie, participanții vor avea parte, începând cu ora 12.00 de două workshop-uri inedite în compania Crinei Mardare, respectiv cea a Afroditei Androne, actriță a Teatrului Național București.


Ziua se va încheia cu Gala Masterclass de la ora 17.00, în cadrul căreia artiștii își vor prezenta numerele artistice în conformitatea cu sfaturile primite de la mentori din perspectivă muzicală, a apariției scenice și vestimentară.


Evenimentul se va desfășura pe scena Centrului Cultural Reduta și va fi transmis LIVE pe pagina de Facebook a Școlii de Arte. Radio România Brașov FM este partener media.


Bianca Bucă