ACUM:
17.00
Sens unic (continuare)
Urmează:
18.00
Buletin de știri
Apoi:
18.05
Sens unic (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Bolțari, piatră cubică sau șervețele umede – printre deșeurile găsite în canalizarea de pe Dobrogeanu - Gherea

Publicat: luni, 7 Iunie 2021 , ora 14.51
Sursa foto: Facebook / Compania Apa
Sursa foto: Facebook / Compania Apa

Aproape 2 tone de deșeuri - de la pământ la bolțari, piatră cubică, șervețele umede sau cârpe – au adunat cei de la Compania Apa din rețeaua publică de canalizare de pe strada Dobrogeanu - Gherea, în urma unei acțiuni de curățare care a avut loc sâmbătă.


Intervenția s-a făcut cu o autospecială de mare capacitate destinată curățării conductelor de mari dimensiuni, iar în zonă rețeaua este din nou funcțională.


Reprezentanții companiei precizează că pentru astfel de operațiuni complexe este necesară aproape de fiecare dată închiderea traficului și reamintesc cetățenilor să nu mai arunce la toaletă nimic altceva în afara hârtiei igienice.


“Este un bun prilej de a reaminti tuturor că sistemul de canalizare este un element de progres și toți suntem datori să îl protejăm, nu numai Compania Apa Brașov. Așadar, nu aruncați în toaletă șervețele umede, absorbante, bețișoare de urechi, materiale de construcții, medicamente sau ulei de prăjit”, a precizat Alina Bălătescu, purtătorul de cuvânt al Companiei Apa Brașov.


Mai multe informații despre acțiunea de sâmbătă, aici:

https://www.radiobrasovfm.ro/stire/servetelele-umede-eterna-problema-a-canalizarilor-brasovene-azi-episodul-dobrogeanu-gherea/3110191/5781/5 


Radio România Brașov FM