ACUM:
12.00
Radiojurnal

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

O tânără din Brașov s-a ales cu dosar penal după ce fost depistată de polițiști conducând un autoturism, deși se afla sub influența alcoolului

Publicat: vineri, 4 Iunie 2021 , ora 15.28
Sursa foto: SRR
Sursa foto: SRR
O tânără din Brașov s-a ales cu dosar penal după ce fost depistată de polițiști conducând un autoturism, deși se afla sub influența alcoolului și a unor substanțe psihoactive.

Tânăra de 22 de ani a fost depistată joi noaptea, în trafic, pe o arteră circulată a municipiului Brașov, depășind limita legală de viteză.

'La testarea conducătoarei auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0,70 mg/l alcool pur. De asemenea, la testarea tinerei cu aparatul DrugTest rezultatul a fost pozitiv.

În consecință, aceasta a fost condusă la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei și a prezenței substanțelor psihoactive în organism', a informat azi Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Brașov.

Tânăra este cercetată penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, dosarul fiind instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

Radio România Brașov FM