ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

„Liber la cinema!” va fi sâmbătă

Publicat: vineri, 4 Iunie 2021 , ora 10.52
Sursa foto: Primăria Municipiului Brașov
Sursa foto: Primăria Municipiului Brașov
„Liber la cinema!”, evenimentul de vaccinare fără programare, din parcarea unui mall, va avea loc sâmbătă. Acțiunea, pregătită inițial pentru duminică, a fost devansată cu o zi. Asta din cauza prognozei meteo, au anunțat reprezentanții municipalității brașovene. Vaccinarea se va face între orele 10 și 20, cu ser Pfizer sau Johnson&Johnson, iar după ce vor fi imunizați, cei prezenți pot viziona 3 pelicule. Maratonul de vaccinare fără programare este organizat de Primăria municipiului Brașov și DSP. 

Filmele pregătite pentru acest eveniment sunt Scoob, România Neîmblânzită, Căței și Pisici 3. Zona de cinema în aer liber, va fi delimitata de parcare și va fi amenajată cu scaune și puf-uri. Cei care se vaccinează vor putea avea acces direct din zona de post vaccinare.

Pentru restul persoanelor, în funcție și de limita maximă prevăzută de lege, accesul va fi pe cele două intrări separate, supravegheate de voluntari care vor verifica îndeplinirea condițiilor de acces, stabilite prin hotărâre de guvern, respectiv adeverința de vaccinare care atestă că au trecut minim 10 zile de la rapel sau test PCR negativ făcut cu maximum 72 ore înainte sau test rapid negativ făcut cu maximum 24 de ore înainte.

Limita maximă este de 500 de persoane pentru evenimente în exterior.


Adina Chirvasă