ACUM:
12.10
Pulsul zilei (continuare)
Urmează:
13.00
Buletin de știri
Apoi:
13.03
Pulsul zilei (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Ambasadorul Republicii Belarus, întâmpinat în Sala Tronului din Cetatea Făgăraș

Publicat: joi, 13 Mai 2021 , ora 11.59
Sursa foto: Primăria Făgăraș / Liviu Ardelean
Sursa foto: Primăria Făgăraș / Liviu Ardelean

Ambasadorul Republicii Belarus în România, Andrei Grinkevich, se află în vizită oficială în Municipiul Făgăraș, joi și vineri.


Oficialul a fost întâmpinat de primarul Gheorghe Sucaciu în Sala Tronului din Cetatea Făgăraș, și va participa la întâlniri cu reprezentați ai mediului de afaceri din Făgăraș, Brașov și București. Oaspeții au fost primiți de către garda medievală a Cetății.



„Pe parcursul celor două zile vor avea loc discuții despre oportunitățile de dezvoltare economică a companiilor din Făgăraș, despre turismul și mediul cultural din Țara Făgărașului, promovarea zonei și protejarea patrimoniului natural, respectiv cel cultural. În timpul vizitei, ambasadorul Republicii Belarus în România se va deplasa la două dintre companiile din oraș, la Colegiul Național „Radu Negru” și la Mănăstirea Brâncoveanu din Sâmbăta de Sus”, a precizat consilierul primarului din Făgăraș, Liviu Ardelean.

Camelia Vlad