ACUM:
9.03
Bună dimineața Transilvania (continuare)
Urmează:
10.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Nu v-ați vaccinat împotriva Covid? Până în 11 mai este deschis non-stop centrul de la Spitalul Militar de Urgență „Regina Maria”

Publicat: miercuri, 5 Mai 2021 , ora 10.28
Sursa foto arhivă
Sursa foto arhivă

Cei care nu s-au vaccinat încă împotriva Covid și vor să facă acest lucru rapid, fără programare, pot merge la centrul de la Spitalul Militar de Urgență „Regina Maria”. Până în 11 mai, centrul este deschis non-stop, în cadrul unui proiect pilot al Ministerului Apărării Naționale.



Imunizarea se face cu doze de la Pfizer și procedurile sunt foarte ușoare.


Îi vaccinăm pe cei care se prezintă la centrul nostru de vaccinare cu buletinul. Avem pregătite doze suficiente. Dacă e nevoie de doze suplimentare, putem suplimenta. Vaccinăm, practic, 24 de ore din 24. Automat, în Platforma Națională de Vaccinare, odată înscrisă prima doză, se face alocarea pentru doza de rapel la 21 de zile”, a spus directorul medical al Spitalului Militar Brașov, col. dr. Daniel Derioiu.  

Adina Chirvasă