ACUM:
19.03
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale
Urmează:
20.00
Radiojurnal
Apoi:
20.10
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

După Paște se redeschide și Școala Nr. 3, din municipiu

Publicat: luni, 26 Aprilie 2021 , ora 17.24
Sursa foto arhivă / Primăria Brașov
Sursa foto arhivă / Primăria Brașov

Școala Gimnazială nr.3 „Gheorghe Lazăr” din municipiul Brașov își va relua și ea activitatea, din 5 mai, când elevii se reîntorc în bănci, la școală, în funcție de scenariul fiecărei localități. Asta la solicitarea conducerii unității școlare, care a obținut, azi, avizele necesare de la DSP și Inspectoratul Școlar.

Reamintim că Școala 3 a fost închisă din 29 martie, cu doar câteva zile înainte de vacanța prelungită de primăvară a copiilor. Asta din cauza a 10 cazuri de Covid, depistate în rândul angajaților și copiilor.

De la începutul lunii aprilie, elevii sunt în vacanța de Paște. Excepție au făcut cei din clasele terminale, a 8-a și a 12-a, care au avut vacanță de Paștele Catolic, între 2 și 11 aprilie, și vor mai avea una de Paștele Ortodox, din 30 aprilie până în 9 mai. Astfel, ei vor reveni la cursuri în 10 mai.

Adina Chirvasă