ACUM:
6.00
Agenda Zilei
Urmează:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Fluxuri noi pentru vaccinul Moderna

Publicat: vineri, 16 Aprilie 2021 , ora 12.13
Sursa foto: Radio Romania International
Sursa foto: Radio Romania International

Începând din 19 aprilie se vor deschide 4 fluxuri de vaccinare cu vaccinul Moderna în 4 dintre centrele deja existente, a anunțat DSP Brașov. Trei dintre acestea sunt amenajate în municipiul Brașov - la Serviciul Pubic de Termoficare de pe str. Gloriei nr.13, Policlinica Regina Maria din Centrul Civic și la Centrul Socio-Medical Christiana, iar al patrulea flux anunțat pentru vaccinarea cu serul Moderna va fi la Policlinica Săcele.

Reamintim că vaccinul Moderna este un vaccin dezvoltat pe tehnologie ARNmesager și se administrează în două doze, la interval de 28 de zile. Aceste centre rămân deschise atât pentru rapelul la AstraZeneca, cât și pentru cei care doresc să se vaccineze cu acest vaccin, fără programare.

Programările în platforma RoVaccinare se vor putea efectua zilele următoare.

În acest moment, în centrele de vaccinare din județul Brașov sunt peste 5.000 de locuri libere pentru imunizarea cu AstraZeneca, iar pe listele de așteptare la vaccinarea cu Moderna și Pfizer sunt înscrise aproape 14.000 de persoane.
Camelia Vlad