ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Propuneri pentru ghidul cultural mai puteți face până la sfârșitul săptămânii

Publicat: miercuri, 7 Aprilie 2021 , ora 20.26
Sursa foto Primăria Brașov / Andrei Paul
Sursa foto Primăria Brașov / Andrei Paul

7 propuneri de completare a ghidului de finanțare pentru proiectele culturale au fost făcute până acum. Cei interesați mai au timp până în 11 aprilie să trimită sugestiile reprezentanților municipalității.

Pentru acest an, Primăria alocă o sumă mai mare pentru proiectele culturale independente și aduce câteva modificări ghidului.

“O noutate în acest an este creșterea sumei alocate pentru proiecte de finanțare nerambursabilă la trei milioane de lei, așa cum este prinsă în proiectul de buget, precum și defalcarea pe categorii și praguri diferite pe fiecare dintre categoriile de proiecte cu care pot aplica. Având în vedere contextul epidemiologic, operatorii care vor aplica pentru finanțare vor trebui să își adapteze activitățile culturale la contextul de la momentul respectiv”, a spus viceprimarul municipiului Brașov, Flavia Boghiu.

În total, vor fi 10 categorii de proiecte ce vor fi finanțate. Pentru anumite categorii finanțarea nerambursabilă maximă va fi de 250.000 de lei, în timp ce pentru altele finanțarea va fi de 50.000 de lei. Și contribuția solicitanților a fost modificată, propunerea fiind de 25% din valoarea totală a proiectului.

Adina Chirvasă