ACUM:
12.10
Pulsul zilei (continuare)
Urmează:
13.00
Buletin de știri
Apoi:
13.03
Pulsul zilei (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Efective mărite ale forțelor de ordine la Comăna

Publicat: luni, 5 Aprilie 2021 , ora 18.09
Sursa foto arhivă / RADOR
Sursa foto arhivă / RADOR

Instituția Prefectului a solicitat mărirea efectivului de forțe de ordine care fac verificări ale modului în care sunt respectate regulile de distanțare fizică în comuna brașoveană Comăna.


Direcția de Sănătate Publică a transmis o sesizare către Instituția Prefectului, ca urmare a semnalărilor venite de la cadrele medicale din Comăna. După ce a constatat și creșterea incidenței cazurilor de Covid -19 în localitate, prefectul Cătălin Văsii a convocat reprezentanții conducerilor Inspectoratului de Poliție Județean, Inspectoratului de Jandarmi Județean, Grupării Mobile de Jandarmi și Primăriei Comana.


Prefectul a solicitat intensificarea controalelor în toate cele patru sate ale comunei, Comăna de Jos, Comăna de Sus, Crihalma și Ticușu Nou. În comuna Comăna sunt înregistrate, astăzi, 27 cazuri de COVID-19, la o populație de 3.151 de locuitori, ceea ce înseamnă o incidență cumulată de 8,57 ‰.

Sorin Țârcă