ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Aproape 225.000 de noi doze de vaccin Pfeizer sosesc în România

Publicat: duminică, 14 Martie 2021 , ora 22.30
Sursa foto: SRR
Sursa foto: SRR

Luni sosește în România o nouă tranșă de vaccin Pfizer BioNTech care constă în 224.640 doze, dintre care: 26.910 vor fi direcționate către Centrul Regional de Depozitare Brașov, potrivit autorităților sanitare care coordonează campania de imunizare împotriva covid-19. Vaccinurile vor fi livrate pe cale aeriană, pe aeroporturile din Otopeni, Cluj-Napoca și Timișoara.

Transportul către centrele de stocare este asigurat de firma producătoare, inclusiv pe cale terestră. Vaccinurile sunt transportate în condiții optime de siguranță, în containere speciale, cu gheață carbonică și folie etanșă.

Astfel, procesul de vaccinare continuă, în centrele de vaccinare fiind utilizate atât doze recepționate în tranșa curentă, cât și în tranșele anterioare.

Amintim că luni începe și procesul de vaccinare a populației generale, fiind introduse deja listele de așteptare pentru toate centrele din țară.
Camelia Vlad