ACUM:
13.03
Pulsul zilei (continuare)
Urmează:
14.00
Buletin de știri
Apoi:
14.03
Pulsul zilei (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Cristina Vecerdi, validată deputat PNL de Brașov

Publicat: joi, 11 Martie 2021 , ora 12.07
Sursa foto Facebook
Sursa foto Facebook

Camera Deputaților a validat-o, ieri, pe Cristina Vecerdi, șefa UPU-SMURD Brașov, în funcția de deputat PNL de Brașov, pe locul rămas vacant în urma demisiei lui Ionuț Sorin Banciu, care a fost numit secretar de stat în Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor. Astfel, Cristina Vecerdi a depus ieri și jurământul.

Imediat după acest moment, liderul deputaților PNL, brașoveanul Gabriel Andronache, a anunțat că noul parlamentar liberal de Brașov va fi membru al Comisiei de sănătate.

„Este o onoare si o responsabilitate pe care mi-o asum cu toată puterea și priceperea mea. Voi continua să muncesc ca și până acum având alături o echipă a cărei membru sunt încântată să fiu. Mă simt pregătita pentru această etapă a vieții mele, având la bază pregătirea mea profesională și experiența acumulată în medicina de linia întâi”, a scris Cristina Vecerdi pe Facebook.

Camelia Vlad