ACUM:
16.03
Sens unic (continuare)
Urmează:
17.00
Radiojurnal
Apoi:
17.00
Sens unic (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Reprezentanții municipalității îți recomandă să îi apelezi electronic

Publicat: joi, 25 Februarie 2021 , ora 14.38

Majoritatea serviciilor Primăriei Brașov pot fi accesate electronic și, dat fiind că rata de infectare cu COVID-19 a crescut în municipiul Brașov, reprezentanții municipalității le atrag atenția brașovenilor că pot reduce interacțiunea fizică inclusiv în relație cu primăria.

,,Dacă în 13 februarie aveam o rată de infectare de 2,65 la mia de locuitori, azi am ajuns la o rată de infectare de 3,76 la mia de locuitori. Este evident că aceasta are ca și cauză creșterea interacțiunii dintre brașoveni. Există soluții prin care brașovenii pot să-și reducă aceste contacte directe. Una din aceste soluții este utilizarea serviciilor online. Fie că vorbim de cumpărături, de servicii online de la bănci sau instituții publice. Primăria Brașov le pune la dispoziție brașovenilor o mare parte dintre servicii în sistem electronic. Brașovenii o pot face direct pe portalul primăriei sau prin intermediul aplicațiilor. Sau cei care vor să trimită sesizări sau petiții o pot face la adresa de e-mail: contact@brasovcity.ro'' a precizat purtătorul de cuvânt al Primăriei Brașov, Sorin Toarcea.

Câteva servicii, însă, necesită prezența fizică. De exemplu, dacă vrei o autorizație de construcție sau o prelungire a documentelor de urbanism, dacă ai nevoie de permise de liberă trecere zilnice, dacă vrei să obții un abonament de ocupare a domeniului public sau înscrieri în Registrul Agricol.


Adina Chirvasă