ACUM:
13.03
Top 30 Brașov FM
Urmează:
14.00
Top 30 Brașov FM (continuare)
Apoi:
15.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Mașinile abandonate în Săcele, în atenția autorităților locale

Publicat: duminică, 21 Februarie 2021 , ora 14.00
foto: Primăria Municipiului Săcele
foto: Primăria Municipiului Săcele

Primăria Municipiului Săcele, prin Serviciul Poliția Locală, va începe luni, 22 februarie, ample verificări în oraș pentru a identifica vehiculele fără stăpân sau abandonate pe domeniul public, respectiv cele care nu au fost puse în mișcare cel puțin de 6 luni.

Totodată, vor fi identificați proprietarii acestor mașini considerate abandonate și vor fi invitați la Primărie pentru clarificarea situației vehiculului. Dacă proprietarul sau deținătorul legal nu răspunde somației primite, Poliția Locală inițiază emiterea dispoziției privind declararea vehiculului ca abandonat și ridicarea acestuia de pe domeniul public. În situația în care vehiculul nu este revendicat, acesta va fi trecut în proprietatea privată a municipalității.

Acțiunea va avea loc în baza „regulamentului privind identificarea, ridicarea, transportul, depozitarea și eliberarea vehiculelor fără stăpân sau abandonate pe domeniul public sau privat al Municipiului Săcele”, aprobat la finalul anului trecut de Consiliul Local Săcele. 

Camelia Vlad