ACUM:
12.10
Pulsul zilei (continuare)
Urmează:
13.00
Buletin de știri
Apoi:
13.03
Pulsul zilei (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Filarmonica Brașov, primul turneu din acest an

Publicat: joi, 11 Februarie 2021 , ora 18.41
Sursa foto: Facebook Filarmonica Brașov
Sursa foto: Facebook Filarmonica Brașov

După Brașov, în 11 februarie, pe scena de la Sibiu, în 12 februarie. Vorbim despre Opera "Boema", prima din cadrul inițiativei "Stage Opera", a Filarmonicii Brașov, prezentată, în 11 februarie.

Spectacolul este, în fapt, o colaborare a artiștilor Filarmonicii Brașav, cu cei de la Opera Națională din Cluj, și este primul cu care Filarmonica Brașov pleacă în turneu, în acest an. Concertul se va desfășura la Sala Thalia, din Sibiu și este unul dintre cele două evenimente sold-out ale celei de-a doua ediții a Carnavalului Filarmonicii Sibiu.

Spectacolul face parte dintr-un proiect amplu, un spectacol în coproducție cu participarea și implicarea Filarmonicii Sibiu, Filarmonicii Brașov, Operei Naționale Române Cluj-Napoca, Academiei ICon Arts și a Uniunii de Creație Interpretativă a Muzicienilor din România.

"Carnavalul Filarmonicii" de la Sibiu se încheie în 14 februarie.

Adina Chirvasă