ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Iarna se întoarce!

Publicat: joi, 11 Februarie 2021 , ora 14.49

România va fi cuprinsă de ger și zăpadă în următoarea perioadă. Primăvara mai are de așteptat, iar în următoarea săptămână temperaturile din termometre vor ajunge până la -20 grade Celsius (în weekend).

Potrivit ANM, Codul Portocaliu de ninsoare și vânt a intrat în vigoare de astăzi, de la ora 18:00, pentru 14 județe din zona montană. Vântul va sufla cu până la 130 km/h, iar în noaptea de joi spre vineri va ninge viscolit. Zonele vizate de Codul Portocaliu sunt: Vrancea, Covasna, Buzău, Prahova, Brașov, Dâmbovița, Argeș, Sibiu, Vâlcea, Alba, Gorj, Hunedoara, Caraș Severin, Mehedinți.

Așadar, dacă în weekend veniți la munte, atunci nu renunțați la hainele groase, iar iubitorii sporturilor de iarnă să manifeste precauție pe pârtii. Numărul accidentelor a crescut considerabil, mai ales pe domeniul schiabil din Poiana Brașov.

Adina Milea