ACUM:
11.03
Weekend împreună (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Brașovul își redeschide, de miercuri, instituțiile de cultură, cinematografele, restaurantele și cafenelele. La 30% din capacitate

Publicat: marți, 2 Februarie 2021 , ora 18.59
Sursa foto arhivă
Sursa foto arhivă

De miercuri, în municipiul Brașov se redeschid instituțiile de cultură, cinematografele, restaurantele și cafenelele. Asta după ce municipiul a ieșit din scenariul roșu, oficial, la decizia Comitetului Județean pentru Situații de Urgență.

Cum rata de infectare Covid este peste 1,5 la mie, scenariul adoptat este cel galben:

“Având în vedere că de mâine, 3 februarie, Brașovul intră în scenariul galben, se vor deschide cinematografele, instituțiile de spectacole, restaurantele și cafenelele, la o capacitate de până la 30%. Două dintre instituțiile de cultură brașovene au anunțat deja că din această săptămână vor relua spectacolele cu public - vorbim despre Teatrul «Sică Alexandrescu» și Teatrul «Arlechino»”, a spus viceprimarul municipiului Brașov, Flavia Boghiu.

La „Sică Alexandrescu”, primul spectacol în sală va fi în 5 februarie. Este vorba despre „Ea și numai ea”.

La Teatrul Arlechino, primul spectacol cu publicul va fi sâmbătă, 6 februarie - "Aventurile lui Chilli Ramirez”.

Programul cafenelelor și restaurantelor va fi între 6.00 și 23.00.  Aceeași prevedere se aplică și spațiilor de jocuri de noroc.

Adina Chirvasă