ACUM:
7.03
Bună dimineața Transilvania

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Alte 11.700 de doze de vaccin antiCovid pentru Centrul Regional Brașov

Publicat: marți, 26 Ianuarie 2021 , ora 12.12
Sursa foto Radio România Brașov FM
Sursa foto Radio România Brașov FM

Astăzi a sosit în România a VII-a tranșă de vaccin Pfizer BioNTech. Este vorba de 95.940 de doze, dintre care 11.700 vor fi aduse la Centrul Regional de Distribuție din Brașov.

Potrivit Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva Covid-19, noul lot de doze vaccinale a ajuns în țară pe cale aeriană, pe aeroporturile din Otopeni, Cluj-Napoca și Timișoara.

În centrele de vaccinare se vor utiliza atât doze recepționate de România în tranșa curentă, cât și în tranșele anterioare. Pe măsură ce noile tranșe ajung în țară, aplicația de programare se actualizează și permite continuarea procesului de programare pentru categoriile populaționale aflate în etapa curentă.

Amintim că la data de 15 ianuarie a debutat Etapa a II-a a campaniei de vaccinare, destinată persoanelor cu vârsta peste 65 de ani, persoanelor cu boli cronice, indiferent de vârstă, precum și personalului-cheie care desfășoară activități în domenii esențiale.

Camelia Vlad