ACUM:
10.03
Weekend împreună
Urmează:
11.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Aglomerație la Direcția Fiscală, în prima zi de plată a dărilor locale

Publicat: vineri, 8 Ianuarie 2021 , ora 12.31
Sursa foto: SRR
Sursa foto: SRR
A fost aglomerație, la primele ore ale dimineții la ușa Direcției Fiscale, de pe strada Dorobanților. Programul cu publicul s-a deschis azi, la zeci de contribuabili la ușă. Asta pentru că este prima zi în care pot fi plătite dările locale și, ca în fiecare an, numeroși contribuabili s-au așezat cu noaptea în cap la coadă. Potrivit reprezentanților instituției, încă de la ora 6.30, la ușă, se formase o coadă de 30 de persoane.

Dările se pot plăti și online, însă, majoritatea celor care au stat la rând au spus că le este mai ușor să vină la casierie. Chiar dacă au fost nevoiți să stea zeci de minute în frig.

Plățile în numerar se pot face la cele 6 casierii de la strada Dorobaniților și alte 2 de pe strada Lungă.

Deja, până la orele 10, aproape 1800 de persoane își plătiseră taxele și impozitele. Cei care preferă online-ul, pot plăti pe brasovcity.ro și ghiseul.ro, iar aici au fost înregistrate peste 850 de plăți, până la aceeași oră.

Dările locale au fost actualizate cu rata inflației, în procent de 3,8%. Contribuabilii plătesc diferențiat impozite, în funcție de zona în care stau, de mașină sau de zona în care au teren.
Adina Chirvasă