ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Brașovul va avea Târg de Crăciun, dar fără mâncare și vin fiert

Publicat: miercuri, 9 Decembrie 2020 , ora 9.09
foto: Arhiva Radio Romania Brasov FM
foto: Arhiva Radio Romania Brasov FM

Târgul de Crăciun în Piața Sfatului va fi tema întâlnirii care va avea loc astăzi între prefectul județului Brașov Cătălin Văsii, primarul municipiului Allen Coliban și conducerea DSP Brașov, a anunțat aseară chiar edilul brașovean, online, în Jurnalul Primarului. Se dorește amenajarea a 20 de standuri în aer liber, dar în condiții speciale.

"Începând de sâmbătă am avut discuții pe noile reglementări la nivel național și pe posibilitatea pe care o avem pentru a amenaja acele căsuțe în aer liber, în Piața Sfatului, dar cu respectarea măsurilor de distanțare și într-o așezare care să nu genereze îmbulzeală și aglomerări", a precizat Coliban.

La întâlnirea de astăzi vor fi analizate soluțiile discutate deja în departamentele de specialitate ale Primăriei Brașov, care au nevoie de avizul autorității sanitare și al celei guvernamentale în teritoriu. Din nou, Allen Coliban

"Am avut o discuție și un acord de principiu pe responsabilitatea Primăriei Brașov de a reglementa aceste lucruri Cred că măsurile pe care le-am prevăzut și dimensiunea pe care o vizăm, cu 20 de căsuțe, fără consum de produse, fără vin fiert, fără alimente, doar ceea ce ar trebui să însemne un târg de Crăciun redus ca dimensiuni și adaptat acestui context. Sper că va întruni avizul și aprobările necesare", a spus edilul.

Primarul Allen Coliban a adăugat că administrația locală vrea astfel să vină în întâmpinarea comercianților care au participat la edițiile anterioare și care își doresc ca obiceiul Târgului de Crăciun să nu fie întrerupt.

Camelia Vlad