ACUM:
12.10
Weekend împreună (continuare)
Urmează:
13.00
Buletin de știri
Apoi:
13.03
Top 30 Brașov FM

Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Înfrângere pentru Kids Tâmpa

Publicat: sâmbătă, 24 Octombrie 2020 , ora 10.51

În prima partidă a rundei cu numărul șapte din seria a cincea din Liga a III-a, formația brașoveană ACS Kids Tâmpa a pierdut jocul de pe propriul teren cu KSE Târgu Secuiesc cu scorul de 0-2 (0-0). Golurile echipei covăsnene au fost înscrise de Bencze în minutul 48 și Emanuel Popa în minutul 62.

„Consider că meciul a fost echilibrat, însă am pierdut jocul pe greșeli personale. Eroare de marcaj la primul gol, eroare de poziționare pe contraatacul adversarului la al doilea. Nu am reușit să marcăm, deși am fi putut să o facem cel puțin în două rânduri, la 0-0 și la 0-1. Mergem mai departe și ne pregătim de ultimele trei etape din această toamnă", a declarat Ciprian Anghel, antrenor al Kids Tâmpa.

„Diferența s-a făcut în primele minute de după pauză. Noi nu am deschis scorul, deși am avut o șansă clară, oaspeții ne-au taxat imediat. Considerăm că ar fi trebuit să primim și un penalty, însă nici nu am gestionat bine anumite momente. În următoarele două etape vom întâlni formații de pe podium și trebuie să arătăm neapărat că ne ridicăm la nivelul echipelor din această serie a Ligii a 3-a", a punctat și Nicolae Văduva, celălalt tehnician al "alb-albaștrilor".

În runda următoare ACS Kids Tâmpa va juca în deplasare la CS Blejoi, pentru ca în ultima rundă a turului să primească vizita actualului lider, Corona Brașov. Sezonul de toamnă se va încheia cu prima etapă a returului, când "urșii" vor juca pe teren propriu cu Sepsi OSK 2 Sfântu Gheorghe.

Runda a șaptea din seria a cincea a ligii a treia continuă astăzi când sunt programate disputele: ACS SR Brașov – CS Blejoi (ora 14.00, Stadionul Tineretului),  Cetate Râșnov – Astra 2 (ora 15.00, Stadionul Cetate Râșnov) și CSO Plopeni – Corona Brașov (ora 15.00).

Jocul dintre AFC Odorheiul Secuiesc și Sepsi 2 OSK Sfântu Gheorghe a fost amânat și se va desfășura în data de 3 noiembrie.

Răzvan Țirea