ACUM:
20.00
Radiojurnal
Urmează:
20.10
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale (continuare)
Apoi:
21.00
Party Time by Dj Rux

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Jandarmeria angajează, din sursă externă

Publicat: luni, 19 Octombrie 2020 , ora 18.05
Sursa foto romania-actualitati.ro
Sursa foto romania-actualitati.ro

Gruparea de Jandarmi Mobile „Burebista” Brașov are disponibile 26 de posturi vacante de subofițeri, pentru care organizează selecție din sursă externă.

Posturile sunt cu angajare pe perioadă determinată și nu poate depăși 30 de zile de la încetarea stării de alertă. Cei interesați trebuie să îndeplinească cumulativ condițiile generale și specifice pentru ocuparea posturilor vacante. Dosarele se depun doar online, până în data de 8 noiembrie.

Detalii referitoare la acte, condiții de îndeplinit și termene de selecție sunt afișate pe site-ul jandarmeriamobilabrasov.ro, secțiunea Carieră.

Inspectoratul Județean de Jandarmi Brașov a anunțat că și aici se fac angajări. Astfel, înstituția intenționează să angajeze, fără concurs, un număr de 21 de persoane, prin încadrare directă, pentru mai multe funcții disponibile.

Personalul recrutat trebuie să îndeplinească condițiile legale pentru ocuparea, fără concurs, a celor 21 posturi vacante de subofițer operativ principal, respectiv subofițer operativ principal (și conducător auto), subofițer operativ principal (conductor câine) și subofițer operativ principal (veterinar).

Sorin Țârcă