ACUM:
12.00
Radiojurnal

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Școala 2 intră, de luni, în scenariul roșu. În funcție de rezultate, se pregătește și Școala 15

Publicat: duminică, 18 Octombrie 2020 , ora 19.14
Sursa foto arhivă
Sursa foto arhivă

Școala Gimnazială nr 2, din municipiu, intră, de luni, în scenariul roșu. Asta după ce, în weekend, au fost confirmate 4 cazuri de coronavirus în unitatea școlară.

Învățare online ar putea face, pentru 14 zile, și elevii de la Școala 15, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean Brașov, Valentin Bucur:


Trei cazuri în rândul elvilor și un caz în rândul cadrelor didactice, deci deja sunt confirmate 4 cazuri. Mai sunt un caz la liceul Rupea și încă unul la Școala Gimnazială 15. La Școala Gimnaziala 15, mai mulți elevi și profesori au făcut testele și nu le-au venit încă rezultatele”, a spus Valentin Bucur.


Părinți ai copiilor de la Școala 2 au fost anunțați încă de duminică de faptul că intră în online cu învățarea. De precizat că, pentru grădinițe și clasele primare, învățarea online va fi doar o săptămână, pentru că aceștia vor avea prima vacanță din acest an școlar în perioada 26 octombrie – 1 noiembrie, conform Calendarului aprobat prin Ordin al Ministrului Educației.

Adina Chirvasă