ACUM:
21.00
Party Time by Dj Rux
Urmează:
23.00
Transilvania by night
Apoi:
0.00
Transilvania by night

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Campania de curățenie generală a orașului va continua până în 7 noiembrie

Publicat: marți, 13 Octombrie 2020 , ora 15.15
Sursa foto Primăria Brașov
Sursa foto Primăria Brașov

Campania de curățare de toamnă a orașului, începută de la sfârșitul lui septembrie, va continua până în 7 noiembrie.


Inițial, salubrizarea domeniului public și privat era programată se se încheie până la sfârșitul acestei luni, însă autoritățile au decis să o prelungească, din cauza vremii nefavorabile.



„Sperăm ca până atunci să reușim să finalizăm tot ceea ce înseamnă salubrizarea domeniului public al municipiului Brașov, iar cetățenii vor avea, în plus, încă o săptămână să depoziteze - în containerele de 8 metri cubi pe care le-am amplasat în tot orașul - tot ceea ce le prisosește sau a rezultat în urma curățeniei de toamnă din case sau apartamente”,
a spus purtătorul de cuvânt al Primăriei municipiului Brașov, Sorin Toarcea.


În oraș sunt 13 containere de mari dimensiuni amplasate în toate cartierele, inclusiv în Stupini. Pentru situațiile când deșeurile rezultate în urma curățeniei de primăvară nu pot fi depozitate în aceste containere, brașovenii pot apela Serviciul Urmărire Contracte Salubrizare și Deszăpezire pentru ridicarea lor sau pot suna direct la Dispeceratul Primăriei Brașov, la telefon: 0268/405000.


Societățile de salubrizare cu care Municipalitatea are contract vor asigura transportul deșeurilor rezultate în urma efectuării curățeniei de toamnă. De asemenea, asociațiile de proprietari pot solicita Serviciului Amenajare Zone de Agrement intervenția pentru toaletarea arborilor și arbuștilor de pe domeniul public.



Adina Chirvasă