ACUM:
17.00
Radiojurnal
ACUM:
17.00
Sens unic (continuare)
Urmează:
18.00
Buletin de știri
Apoi:
18.05
Sens unic (continuare)

Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

SR Brașov - AFK Miercurea Ciuc, miercuri, în Cupa României

Publicat: marți, 13 Octombrie 2020 , ora 14.04
Sursa foto Facebook / SR Brașov
Sursa foto Facebook / SR Brașov

SR Brașov, singura echipă din județul Brașov rămasă în cursă în Cupa României va întâlni în turul 4 AFK Miercurea Ciuc. Partida va avea loc miercuri, 21 octombrie, pe Stadionul „Tineretului”, de la ora 14.30. 

„Mă bucură faptul că am ajuns să ne duelăm cu o echipă din Liga 2, dar nu mă voi mulțumi doar cu atât. Vom avea un adversar dificil. Îi cunosc pe cei din Miercurea Ciuc. Am văzut ultima lor partidă, câștigată cu ASU Poli Timișoara. E acolo un antrenor tânăr, Valentin Suciu, care lucrează foarte bine. Deși întâlnim o formație dintr-un eșalon superior, cred cu tărie că avem șansa noastră și vom face tot ce putem pentru a ne califica”, a declarat antrenorul Liviu Nicolae.

Pe locul doi în seria a cincea a ligii a treia, SR Brașov evoluează vineri în deplasare contra celor de la KSE Târgu Secuiesc.

Adrian Susanu