ACUM:
11.03
Pulsul zilei
Urmează:
12.00
Radiojurnal
Apoi:
12.10
Pulsul zilei (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

O clasă și jumătate de la „Honterus”, în online, două săptămâni

Publicat: miercuri, 7 Octombrie 2020 , ora 19.28
Sursa foto arhivă
Sursa foto arhivă

O clasă de a 12-a și o altă jumătate, dintr-o clasă de a 11-a, de la Colegiul Național „Johannes Honterus” sunt în scenariul roșu, pentru 14 zile. Asta după ce au fost confirmate câte un caz în fiecare din aceste clase.

“Ambele au luat contact cu elevi. Cea de a 11-a cu jumătate de clasă care era efectiv la școală în perioada respectivă, drept pentru care cealaltă jumătate vine acum la școală și jumătatea respectivă, fiind în contact, au rămas acasă. La clasa a 12-a - pentru că în scenariul galben clasele a 12-a vin în întregime la școală - toată clasa a rămas în scenariul roșu pentru 14 zile”, a spus purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean Brașov, Valentin Bucur.

Cadrele didactice au respectat măsurile de siguranță sanitară, astfel că vor fi în continuare la catedră. În județ, în scenariul roșu, în întregime, continuă unități din Tărlungeni, Lunca Câlnicului și Șoarș. De joi, intră integral în online, unitățile din Drăguș, Hălchiu și Prejmer. Cum Lunca Câlnicului aparține de Prejmer, va rămâne, în continuare, în scenariul roșu. Practic, afectați sunt, în toate aceste unități, peste 3200 de elevi.

Adina Chirvasă