ACUM:
10.03
Weekend împreună
Urmează:
11.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Aplicație de epidemie la Universitatea Transilvania din Brașov

Publicat: joi, 1 Octombrie 2020 , ora 16.43
Sursa foto arhivă
Sursa foto arhivă

Studenții Universității Transilvania vor avea la dispoziție o aplicație pe telefonul mobil prin intermediul căreia se vor putea informa despre epidemia de coronavirus.

În colaborare cu Direcția de Sănătate Publică, universitatea a dezvoltat aplicația care este pusă, gratuit, la dispoziția studenților.

“O altă noutate a acestui an universitar, legată, oarecum, de situația prin care trecem astăzi, se referă la dezvoltarea unei aplicații de chat prin care studenții pot interacționa cu echipe de voluntari de la facultatea de Medicină, studenți care au fost pregătiti de către DSP și care le vor răspunde studenților noștri la întrebările și nelămuririle pe care aceștia le au în legătură cu Covid-19”, a spus rectorul Universității Transilvania, prof. dr. ing. Ioan Vasile Abrudan.

Studenții de la Medicină sunt pregătiți sa le răspundă colegilor lor la toate întrebările legate de epidemie.

Sorin Țârcă