ACUM:
10.00
De 10 ori România
Urmează:
11.00
Buletin de știri
Apoi:
11.03
Pulsul Zilei

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Calendarul de 100 de zile pentru municipiu

Publicat: luni, 28 Septembrie 2020 , ora 20.19
Sursa foto Facebook
Sursa foto Facebook

Un calendar pentru următoarele 100 de zile, care să cuprindă și stadiul proiectelor inițiate până acum de municipalitate. Asta spune că va face, în perioada următoare, câștigătorul alegerilor pentru funcția de primar al orașului, Allen Coliban. Cât despre Spitalul Regional, acesta a precizat că își dorește reluarea discuțiilor pe această temă:

“Studiul de fezabilitate pentru a beneficia de finanțări europene ar trebui să fie gata la începutul anului viitor, probabil în februarie. Unul din primele lucruri pe care o să le fac, după preluarea mandatului, este să așez la masă, pe de o parte consultanții care se ocupă de acest studiu de fezabilitate, pe de altă parte cei care au inițiat acest proiect în 2015, astfel încât să discutăm pe argumente și specialiștii să spună care ar fi soluțiile cele mai bune”, a spus Allen Coliban.

Allen Coliban spune că vrea o colaborare instituțională cu Consiliul Județean și pe tema Aeroportului.

“Sunt foarte optimist că împreună vom găsi căile cele mai bune de a aduce aeroportul ăsta mai aproape de realitate. Și nu doar construcția în sine sau terminalul în sine, ci tot ce înseamnă infrastructura aferentă, pentru că nu vorbim doar de a finaliza un obiectiv, ci vorbim și de a-l face operabil și funcțional și pentru aceasta deja vorbim de o gamă mai largă de intervenții”, a adăugat Allen Coliban.

În atenția viitoarei echipe de la Primărie va fi și groapa de gunoi a Brașovului.

Adina Chirvasă