ACUM:
7.03
Bună dimineața Transilvania

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Noul primar al Brașovului vrea viceprimar „fără probleme de integritate și imagine”

Publicat: luni, 28 Septembrie 2020 , ora 20.06
Sursa foto Facebook
Sursa foto Facebook

Viceprimari fără „probleme de integritate sau imagine”. Asta a  anunțat că și-ar dori, între altele, noul primar ales al Brașovului, Allen Coliban. Acesta a adăugat că deocamdată este prea devreme pentru a discuta despre o alianță cu PNL-ul în Consiliul Local, în urma căreia să revină formațiunii liberale un post de viceprimar.

„Mi-ar plăcea viceprimarii pe care îi vom avea să fie niște oameni care pun interesul public deasupra interesului personal și care să nu aibă probleme de integritate, de moralitate, de etică, inclusiv de imagine din punctul ăsta de vedere. Vă voi putea da mai multe detalii și voi face o analiză mai atentă în perioada următoare. Momentan, discuțiile sunt într-o fază incipientă”, a spus Allen Coliban.

Allen Coliban a mai precizat că nu își dorește schimbări în ceea ce înseamnă personalul din cadrul Primăriei sau din instituțiile subordonate. Însă vor fi făcute evaluări.

„Codul administrativ are un capitol important în ceea ce privește evaluările și credeți-mă, principalul meu obiectiv este să dau șansa fiecărui slujitor al brașovenilor să facă acest lucru la nivelul lor de competențe și cu bune intenții, și cu ambiție pentru că suntem un oraș mândru. Avem nevoie de ambiția asta și avem nevoie ca fiecare rotiță din sistemul acesta public să funcționeze în folosul brașovenilor”, a adăugat Allen Coliban

Noul primar a susținut că va fi reprezentantul tuturor brașovenilor, inclusiv al etnicilor maghiari și germani, care, de această dată, nu vor mai avea reprezentare în Consiliul Local.

Adina Chirvasă