ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Brașovul schimbă primarul, după 16 ani

Publicat: luni, 28 Septembrie 2020 , ora 8.36
Sursa foto Facebook / Allen Coliban
Sursa foto Facebook / Allen Coliban

Brașovul schimbă primarul, după 16 ani. Allen Coliban, candidatul USR-PLUS, și-a anunțat victoria la conducerea municipiului și a sărbătorit, la două noaptea, împreună cu echipa de campanie și susținători, în stradă, lângă Teatrul Dramatic.


Asta după contorizarea rezultatelor din 80% din secțiile de votare din oraș. Potrivit acestoraa, Allen Coliban înregistra un avans de câteva mii de voturi, în fața lui George Scripcaru.

Potrivit rezultatelor parțiale comunicate de Biroului Electoral Central, Allen Coliban a câștigat funcția de edil al Brașovului cu peste 3.600 de voturi în fața lui George Scripcaru, cel care a avut patru mandate de primar.

În Consiliul Local, USR și PNL au câștigat câte 10 mandate, PSD are patru, iar UDMR trei. La șefia administrației județene rămâne, în continuare, liberalul Adrian Veștea care a obținut cele mai multe voturi pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Brașov.


Rezultatele finale vor fi comunicate de către Biroul Electoral central în cursul zilei de astăzi. 

Radio România Brașov FM