ACUM:
16.03
Sens unic (continuare)
Urmează:
17.00
Radiojurnal
Apoi:
17.00
Sens unic (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Ioan Dragoș Dimitriu, cel mai tânăr director al Filarmonicii Brașov

Publicat: joi, 24 Septembrie 2020 , ora 13.27
Sursa foto Facebook
Sursa foto Facebook

Ioan Dragoș Dimitriu este noul director, interimar, al Filarmonicii Brașov. El a fost numit astăzi, după ce, miercuri, fostul manager, Anton Niculescu, și-a înaintat demisia.


Ioan-Dragoș Dimitriu, absolvent de „Honterus”, este pianist și președintele Asociației de Promovare a Artei „Tonul tinereții“ (Ton der Jugend - Verein für die Förderung der Kunst) din Viena, pe care a fondat-o.


Brașovenilor le este mai cunoscut ca și organizator al TAMTAM Festival, ajuns în acest an la a doua ediție. Are o agenție de impresariat la Viena și este fondatorul Transylvanian International Piano Competition. A organizat festivalurile SoNoRo (România), Chiemgauer Musikfruhling (Germania), Stift Zomerfestival (Olanda), Oktoberfest România, SoNoRo Musikland (România), Festivalul Croat de Muzică din Vienna (Austria), Talent Summer Master Courses (Italia). Ca organizator de evenimente muzicale, a reușit să obțină sponsorizări de peste 550.000 de euro.

Adina Chirvasă