ACUM:
9.03
Bună dimineața Transilvania (continuare)
Urmează:
10.00
De 10 ori România
Apoi:
11.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Caz confirmat de coronavirus la Școala nr. 15

Publicat: miercuri, 23 Septembrie 2020 , ora 16.17
Sursa foto arhivă
Sursa foto arhivă

Un elev din Școala Gimnazială nr. 15 a fost confirmat cu coronavirus, iar în prezent, DSP-ul face ancheta epidemiologică. În funcție de rezultate, vor fi decise și măsurile ce vor fi luate.


„Singura situație nouă, astăzi, este cea de la Școala 15 dar din experiență vă pot spune că mai pot apărea pe parcursul zilei. Noi mai consultăm baza de date și după amiaza. Cazul de la Școala 15, de exemplu, a apărut ieri după amiază”, a spus purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean Brașov, Valentin Bucur.

Reamintim că, luni, o elevă de la Colegiul Național „Unirea” a fost confirmată cu coronavirus, iar marți, au mai fost confirmate două cazuri, unul la Grădinița 9 și Liceul de Arte Plastice. La Unirea și la Arte Plastice, în carantină au intrat doar clasele în care au fost confirmate cazurile. La Grădiniță, trimise acasă, în izolare, au fost îngrijitoarea confirmată și cele trei cadre didactice cu care a intrat în contact.

Adina Chirvasă