ACUM:
9.03
Bună dimineața Transilvania (continuare)
Urmează:
10.00
De 10 ori România
Apoi:
11.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Cartierul Uzina 2 va avea o nouă zonă de agrement. În spatele cantinei fostului liceu, unde terenul a fost lăsat de izbeliște ani la rând

Publicat: joi, 10 Septembrie 2020 , ora 15.13
Sursa foto Primăria Brașov
Sursa foto Primăria Brașov

Cartierul Uzina 2 va avea o nouă zonă de agrement. Va fi în spatele fostei cantinei a Liceului de Alimentație Publică, unde terenul a fost lăsat de izbeliște ani la rând. Municipalitatea a identificat proprietarul acestui teren, iar acum sunt în desfășurare lucrările de igienizare.


Odată cu predarea amplasamentului pentru amenajarea bazei sportive de la fostul stadion Carpați, au început lucrările de igienizare a terenului viran situat în această zonă, între Liceul Sportiv și fosta cantină a Liceului de Alimentație Publică. Acolo va fi amenajat un loc mare de joacă pentru copii, vor fi amenajate terenuri de sport, o zonă de fitness, astfel încât cetățenii din cartierul Uzina 2 vor avea o nouă zonă pentru petrecerea timpului liber”, a spus Sorin Toarcea, purtătorul de cuvânt al Primăriei municipiului Brașov.



În acest moment, în cartierele din municipiul Brașov sunt aproape 250 de locuri de joacă, dintre care 8 au fost amenajate în acest an, 36 de terenuri de sport, din care 9 amenajate în acest an, 51 de zone cu aparate de fitness și 9 zone de workout.

Adina Chirvasă