ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Parcarea subterană de la Gară, scoasă la licitație pentru proiectul tehnic

Publicat: vineri, 28 August 2020 , ora 16.22

Primăria Brașov a publicat, în Sistemul Electronic de Achiziții Publice, licitația pentru întocmirea studiului de fezabilitate, a proiectului tehnic și contractarea asistenței tehnice pentru construirea unei parcări subterane și a două pasaje pietonale subterane în zona Gării Brașov.

Ideea proiectului este de a amenaja o parcare subterană, pe minimum trei niveluri, care va descongestiona circulația pe cele mai importante artere, astfel încât, prin reducerea numărului de mașini care caută un loc de parcare să fie redusă și poluarea.

Amenajarea include două pasaje pietonale subterane pe B-dul Gării, în legătură cu parcarea, iar pentru zona supraterană sunt propuse noi funcțiuni urbanistice, de exemplu un parc.

Contractul are o valoare de peste 1,2 milioane lei, fără TVA, bani asigurați de la bugetul local. Firmele interesate pot depune oferte până în 5 octombrie.

Adina Chirvasă